Пакети с обяви


Пакетите с обяви ти помагат лесно и ефективно да публикуваш голям брой обяви за продуктите си, в една или повече подкатегории. В допълнение към спестеното време и разходи, пакетите работят като мрежа – всяка обява, която публикуваш, отива на твоята бизнес страница и се добавя към останалите активни обяви. По този начин се възползваш от повишена видимост. След като закупиш пакет с обяви, ти ставаш бизнес потребител и получаваш достъп до всички бизнес функции, като специална страница на марката, обяви на фокус, 90-дневна статистика, поддръжка по телефона, разширени филтри и др.

Бизнес страница


За да направиш пазаруването, като във виртуален магазин, незабавно получаваш специална уеб страница за твоя бизнес в OLX. Това е мястото, където можеш да представиш твоята компания и предлаганите продукти или услуги. Можеш да я персонализираш с лого, банери, описание, местоположение – всичко, от което се нуждаеш, за да бъдеш надежден онлайн продавач. Освен това се възползваш от уникален поддомейн, който е лесен за индексиране в търсачките. С други думи, само с няколко клика имаш собствен уебсайт в OLX . Също така тук потребителите могат да видят откога си активен като продавач в OLX, твоите обяви и рейтинг и могат да се свържат с теб чрез обаждане / SMS или директно в чата на OLX.

Статистика


Искаш ли да знаеш кои са най-примамливите обяви, какво представлява интерес за купувачите и какво не, как се отразяват сезоните на пазара? Можеш да получиш цялата тази информация от нашата статистика, която ще ти помогне да станеш квалифициран и знаещ предприемач. Използвай OLX статистиката и развий бизнеса си. Освен това нашите консултанти могат да ти помогнат да разбереш данните по всяко време и да ги използваш в своя полза. Например, важен показател, когато става въпрос за ефективността на вашата обява, е броят на потребителите, които са я запазили в любими. Това може да означава, че този продукт се търси, така че той не трябва да липсва от твоите оферти.

Лесно управление на обявите


OLX pro е дигитално средство за бизнес потребители, които предлагат по-голям брой продукти, което предполага повече обяви в платформата. Най-общо казано, това е смарт функция, с която можеш да качваш и обновяваш обявите си. За най-добри резултати потребителите, които имат онлайн магазин, могат да изберат и персонализирана интеграция.

Повишена видимост


Получи до 30 пъти по-голяма видимост с промоционалните пакети. Незабавното обновяване на обяви ти помага, когато обявата ти е изместена по-надолу в резултатите при търсене от други обяви и искаш тя да се върне отново най-отгоре. Промотирането на обява ти дава специално място над обичайния списък с резултати за няколко дни. Ако искаш наистина изключително място за твоята оферта, обявите на заглавната страница на OLX са идеалният избор, за да имаш максимална видимост и да можеш бързо да сключиш всяка сделка.

Услуги за доставка


Оперативните процеси на плащане и доставка са лесни с OLX. Чрез ексклузивните партньорства за доставка и плащане, можеш да продаваш на национално ниво и да проследяваш състоянието на пратката си. Освен това намаляваш връщанията и правиш сделките си по-сигурни, всичко това на преференциална цена с нашите партньори за доставка

Подбор на персонал

Платформата OLX привлича вниманието както на хора, търсещи работа, така и на компании, търсещи работници с различни квалификации. Всеки месец 70.000 посетители търсят работа от над 3.000 активни обяви. OLX Работа е мястото, където работодатели и кандидати от цялата страна се срещат. С помощта на специалния панел за работодатели, усъвършенстваните филтри и статистиката можеш да намериш работна ръка за кратко време и с по-малко разходи. Освен това, за един по-различен и ефективен подход, можеш да общуваш с потенциалните кандидати директно в платформата.