Бизнес Aкадемия

OLX Business: решение за дигитализиране на вашия бизнес

Бизнес » OLX Business: решение за дигитализиране на вашия бизнес

OLX Business е платформа, която предоставя по-голяма възможност вашият бизнес да бъде забелязан. Открийте как тя може бързо да ви помогне да се разрастнете онлайн.

Управлението на онлайн бизнес е истинско предизвикателство, особено когато става въпрос за увеличение на възможността да бъдете забелязани и да достигнете до нови клиенти, да управлявате стотици реклами и да имате бърза и ефикасна услуга за доставка. И ето тук идва и OLX Business – правилният избор за разрастване на вашия бизнес и за да го дигитализирате по прост и професионален начин. Открийте с какво разполага нашата платформа и какви са предимствата от нея.

Какво представлява OLX Business?

OLX Business е портал за фирми, който предоставя достъп до общността на OLX, с милиони продавачи и купувачи – като около 90% от потребителите на интернет в страната ни посещават всеки месец. OLX Business е портал за всички бизнеси, които искат да достигнат до тази общност, до иструментите за управление на обявите, до категоризациите по оценка на продавачите или услугите по доставка.

OLX Business може да ви помогне в изпълнението при всички тези задачи. Ако се съмнявате в нещо, опознайте всички предимства на новата OLX услуга, като помислите за професионалистите, които искат да издигнат бизнеса ви на по-високо ниво.

Какво е възможно да направите, използвайки OLX Business?

Това са само някои от основните функции на OLX Business, които ще помогнат вашия бизнес да се разрастне.

Управлявайте обявите си без стрес

Имате много обяви за публикуване? С OLX Business можете да ги управлявате по прост и бърз начин, без ограничения, без допълнителни разходи. Подобрихме вече съществуващите функции, за да улесним този процес, като добавихме и нови, за да опростим задачите по публикуването на нови обяви.

  • Импортиране и експортиране на обяви: Вече имате възможността да импортирате и да експортирате обявите си наведнъж посредством папката от вида .csv само с няколко кликвания. Така можете лесно да имате присъствие в повече канали за продажба, като например Facebook и Google.
  • По-подробна информация: Цялата информация във връзка с вашите обяви трябва да бъде още по-подробна, което е съществено важно за увеличаване на доверието на клиента и за завършване на покупката.
  • Повече възможности за филтриране: Управлението на обявите е все по-лесно и безпроблемно благодарение на нови опции за филтриране като например по категория или дата на публикуване.

 

Създайте професионална уебстраница, посветена на вашия бизнес

С OLX Business можете да имате своя собствен OLX сайт, като само посредством няколко кликвания ще се възползвате от уникален поддомейн, който лесно да бъде откриван чрез търсачките. Вашият OLX сайт може да бъде персонализиран посредством професионални теми, съобразно визуалната идентичност на вашата марка.

Така ще можете да обявите, че продавате вашите продукти на уебстраница, посветена на вашия бизнес, като създадете изживяване, наподобяващо покупката от онлайн магазин. Можете да добавите различни изображения на продуктите, да създавате различни категории, да изтривате и пренареждате обявите си. Също така тук потребителите могат да видят от кога сте били активни като продаващ в OLX, кои са вашите обяви и вашите категоризации, като могат да се свързват с вас посредством обаждания/SMS или директно в чата на OLX.

Получете достъп до ексклузивните условия за доставка

OLX Business ви отваря вратите към света, както и към ексклузивните условия за доставка. Тази OLX услуга ви дава възможността:

  • Да имате достъп до конкурентни и персонализирани спрямо обема на вашия бизнес цени, като използвате Доставките на OLX Business.
  • Да извършвате доставките си само от едно място, като ги управлявате от специализиран за това CTT портал (за пощи, телеграфни и телефонни услуги).
  • Да изпращате артикули с по-голям обем (до 30 кг) на най-атрактивните цени.

Така можете да извършвате доставка по удобен и опростен начин, като дори следите състоянието на пратката, която ще се извърши. Освен това се намалява риска от връщане на пратката, като се поддържа стабилност на вашите транзакции, а всичко това е на преференциалните цени на нашите партньори по доставката.

Следете статистиките, които са най-подходящи за случая

Успехът на онлайн продажбите зависи от качеството на достъпната информация във връзка с техническите показатели на продуктите, за да може да има информираност при вземане на решенията. С OLX Business ще имате достъп до различни статистики за ефективността на вашите продажби.

Ще разберете кои са най-атрактивните обяви, какво интересува купувачите и какво не, или как сезонността се отразява на пазара. Статистическите данни са от огромно значение, за да обосновите стратегическите бизнес решения и освен това, за да можете да разчитате на подкрепата на нашите консултанти, за да можете да използвате по най-добрия начин данните във ваша полза.

Интегриране с вашия онлайн магазин

При наличието на все повече обяви, често актуализирани оферти, нови промоции и постоянно развиваща се конкуренция, управлението на обявите, продуктите, цените и складовата наличност е все по-сложно. За постигането на максимални резултати използвайте нашия инструмент за управление на обявите или създайте директно интегриране с вашия уебсайт.

Увеличете възможността вашият бизнес да бъде забелязан

Нашите промоционални пакети предоставят до 30 пъти по-висока възможност вашите обяви да бъдат забелязани. Тази функция позволява да запазите мястото на обявите си да се появяват най-отгоре сред резултатите от търсенето в OLX, точно докато се добавят нови обяви от други продаващи.

Освен това се възползвайте от ексклузивното позициониране – вашата обява да се показва на първа страница за няколко дни, което гарантира да бъдете забелязани от хиляди потребители всеки ден, което ще допринесе да извършите бързо която и да е транзакция.

Наемайте ефикасно служители

Платформата OLX Business е място за среща между хиляди хора, които търсят работа, и фирми, които търсят кандидати. Като станете потребител на Business, ще имате достъп до специализиран панел за наемане на работа, с разширени филтри и статистики.

По този начин можете да откриете кандидати, с профила, който търсите, по бърз и удобен начин, измежду повече от 7 милиона месечни потребители, които влизат в OLX Business. Освен това можете да комуникирате директно на платформата с потенциалните кандидати, което представлява различен, ефикасен и директен подход.

Само няколко кликвания ви делят от разширяването на вашия бизнес

Сега, когато вече знаете за всички предимства, които OLX Business може да донесе на вашия бизнес, влезте на нашия сайт и оставете данните си за връзка. Нашият търговски екип ще влезе във връзка с вас, за да разберем как можем да подкрепим вашия бизнес и как да използвате инструментите и функциите, за да се увеличат продажбитеви по сигурен и траен начинl.

Дайте нов тласък на продажбите си с OLX Business.

Be in touch with everything new

About B2B

Улесняваме растежа на бизнеса и устойчивото му развитие 

Търсене:

Бъди в течение с новото